Ons werk

 

Kühne Bouw uit Houten realiseert al jaren woningbouwprojecten in Midden-Nederland, voornamelijk voor particulieren. Dit gebeurt in nauw overleg met u als opdrachtgever. Uw nieuwbouw woning zal door ons op traditionele en kwalitatief hoogwaardige manier worden gebouwd, maar uiteraard wel met toepassing van de modernste materialen.

Een geruststellende gedachte is dat een ervaren bedrijf als  Kühne Bouw met een efficiënte organisatie, deskundige vakmensen en een eigen werkplaats met u meedenkt, formuleert, adviseert en berekent, zodat de werkelijke en de gebudgetteerde kosten op één lijn blijven en u hooguit voor positieve verrassingen komt te staan bij de oplevering van uw nieuwbouw woning.

Ook als het gaat om een aanbouw (uitbouw), serre, erker of veranda voor uw bestaande woning of een verbouwing van uw keuken of badkamer, is Kühne Bouw uw betrouwbare partner. Daarnaast nemen wij ook renovatie projecten aan, bijvoorbeeld de renovatie van uw (woon)boerderij, monumentale pand of pand met achterstallig onderhoud.

Bekijk ons werk